Veemann VC540 19 inch 5x112 8.5J ET45 Concave 8.5J ET45 Gloss Graphite

Schrijf de eerste review van dit product

Excl. BTW: € 742,98 Incl. BTW: € 899,00

Availability: In voorraad

Merk: Veemann
Model: VC540
Maat: 18 inch
Steek: 5x112
Breedte: 8.5J voor / 8.5J achter
ET waarde: ET45 voor / ET45 achter
Diameter naafgat: 66.5mm
Kleur: Gloss Graphite

Complete set van 4 velgen

Levertijd 1-4 weken
 

Productbeschrijving

Merk: Veemann Model: VC540 Maat: 19 inch Steek: 5x112 Breedte: 8.5J voor / 8.5J achter ET waarde: ET45 voor / ET45 achter Diameter naafgat: 66.5mm Kleur: Gloss Graphite Complete set van 4 velgen Levertijd 1-4 weken

Reviews

Tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Juiste velgen maat?

Belangrijk! Voor je nieuwe velgen aanschaft, let er goed op dat de nieuwe velgen onder uw auto passen.

De steek maat, ET waarde en naafdiameter moeten passend zijn voor uw auto. 5x112 is bijvoorbeeld een steekmaat, ET45 is een ET waarde.

Als de naafdiameter van de velgen te klein is, passen deze bijvoorbeeld niet onder een nieuw model Audi maar wel een ouder type, daarvan wijken de naafdiameters af.

Hebben velgen een grotere naafdiameter, dan zijn deze aan te passen met pasringen.

www.steekmaat.nl is erg handig om te zoeken naar fabrieksopgaven of velgen passen. ET waardes mogen daarvan afwijken maar uiteraard niet teveel.

Middels adapters kunt u velgen met een andere steek wellicht ook onder uw auto plaatsen, neemt u contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. De Demo Audi TT Mk1 van 2005 heeft 5x100 als steek maar velgen gemonteerd met steek 5x112!!!

Twijfelt u? mail ons even en wij helpen u graag verder!

Overige info

Voorraad: informeer altijd eerst alvorens u besteld of de door u gewenste set velgen leverbaar is, vooraden kunnen per leverancier fluctueren waardoor als velgen sneller uitverkocht zijn dan verwacht levertijden langer kunnen gaan duren.

Verzending: Ongeveer 5-15 werkdagen. Voor leveringen buiten Europa: 5-30 dagen. Voor levering naar andere continenten: 1-4 weken. Voor Recaro producten geldt 5-6 weken levertijd!

Backorders: Mocht je bestelling een backorder betreffen, worden artikelen die nog niet meegeleverd kunnen worden, zo spoedig mogelijk nagezonden zonder extra verzendkosten!

Retourneren: De producten worden voor u speciaal besteld, speciaal voor u bestelde producten kunnen niet retour. De velgen zijn niet direct uit voorraad leverbaar daarvoor is het assortiment veel te groot. U ziet deze velgen immers niet op iedere hoek van de straat. Recaro sportstoelen, adapters e.d. worden op bestelling voor u gemaakt dit betreft maatwerk, dan kunnen deze helaas niet retour genomen worden. Tenzij dit een fabricagefout is, dan wordt uiteraard het product vervangen voor een correct exemplaar.

 Bekijk ook eens de video als je mooie velgen wilt, dat je goed op moet letten wat je koopt! Veiligheid voor alles! De velgen op de website zijn monoblock velgen die uit 1 blok aluminium gefreesd worden waardoor ze net als originele velgen veel sterker zijn dan de goedkope gegoten aluminium velgen!