Retourneren

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Bestellingen die wij speciaal voor u besteld hebben nemen wij niet retour. Bedenk voor u besteld goed na of u het product daadwerkelijk wilt hebben! Controlleer ook of met name bij een set velgen de gehele set wielen onder uw auto passen. Bestellingen die we speciaal voor u besteld hebben of welke uit het buitenland komen kunnen helaas niet retour tenzij er sprake is van schade door transport!

Velgen/banden die gepast/gemonteerd zijn geweest kunnen niet retour!
Lakwerk op de velgen, niet ieder merk heeft een 100% perfecte afwerking, hieraan kunnen helaas geen rechten ontleend worden. Tenzij er sprake is van schade door transport!
Velgen die niet blijken te passen is geheel voor uw eigen risico, meet ten alle tijde op wat er onder uw auto past. www.steekmaat.nl geeft u info over uw auto m.b.t. de steek en ET waarde. Let op dat de J waarde tussen de randen van de velgen gemeten wordt en de randen van de velgen er extra aan breedte bijgeteld dienen te worden. Stel uw auto heeft ET45 aan de naaf en de velg heeft ook ET45, u gaat van een 8J naar een 10J achter dan komt er zowel naar binnen als naar buiten aan elke kant 1J aan breedte bij en hoe breder een velg hoe dikker de velgrand in de regel wordt al kan dit afhankelijk van het design afwijken tussen velgen. J = inch = 2,54cm.
In Nederland mogen velgen met banden maximaal 3 cm buiten de wielkast uitsteken, let wel, het loopvlak dient binnen het spatbord te blijven! Wenst u geen velgen die buiten uw wielkast uitkomen meet dan goed uw ruimte op waarin u de velg maximaal kwijt kan en let goed op de ET waarde.
Monteert u bredere velgen, let dan op dat wellicht uw camber aangepast dient te worden om voldoende grip te behouden!

Schade? 

Hoewel we elke bestelling met uiterste zorg en vakmanschap verpakken en versturen om het u in een ongeschonden staat te bezorgen kan helaas gebeuren dat in zeer zeldzame gevallen de goederen beschadigd raken tijdens het transport. Als men u de bestelling aanreikt in een ogenschijnlijk beschadigde doos / verpakking, laat de koerier dan een aantekening maken "beschadigd" voordat u aftekent. Blijkt bij het openen van uw pakket, het product inderdaad beschadigd te zijn, neemt u dan contact met ons op, zodat we de situatie kunnen beoordelen. Gelieve duidelijke foto's te nemen van alle items en zichtbare beschadigingen. Pak de producten NIET uit!!! Dit help ons een claim te starten bij de koeriersdienst. Laat de velgen en banden verder ongeroerd. Dit om eventuele verdere schades te voorkomen.

Indien met eigen transport de producten geleverd zijn, u ontvangt de producten en kunt ze direct bekijken en keuren, bij het onderteken van de afleverbon gaat u akkoord met de producten in de staat waarin ze verkeren.

LET OP: Garantie vervalt per ommegaande indien velgen worden aangepast op welke wijze dan ook; daaronder valt elke wijziging die het product ondergaat, hieronder valt ook het overspuiten van een velg of velgen, het afdraaien van velgen om een andere ET waarde te verkrijgen.