Bestellen van velgen online

LET OP: voor je overgaat tot bestellen, eerst informeren of velgen leverbaar zijn!

Door het jaar heen kunnen voorraden immers verschillen, soms heeft een merk geheel geen voorraad meer van velgen die u wellicht wilt bestellen en kan het maanden duren voor ze er weer zijn of dat ze zelfs uit de collectie gaan. De sets velgen worden per bestelling speciaal voor u besteld en na volledige betaling ontvangen is geleverd (indien leverbaar).

Kies ten alle tijde wat u wenst, afleveren op een door u gewenst adres met eigen vervoer of dat u de velgen zelf wilt komen afhalen. Kiest u geen methode dan gaan wij er standaard van uit dat u uw bestelling komt afhalen.

LET OP: Wegens Brexit kunnen de prijzen van de Engelse en Ierse merken nog de oude prijzen betreffen, hou rekening met 25% toeslag op de vermelde prijzen en eventuele prijs stijgingen!

Maakt u de keuze om een set velgen toch te bestellen en blijkt een set niet leverbaar dan houden wij de kosten die we voor de transactie(s) moeten maken in en storten we het resterend bedrag retour.

Afhalen is gratis

Bezorgen € 50,00 excl. 21% BTW = € 60,50 incl. 21% BTW geschied met eigen vervoer, geen beschadigingen door transport met koeriers!

Betalen via Mollie.nl en Plink by Mollie u heeft de keuze uit ondermeer: iDeal, Bancontact, Sofort Banking, Sepa Overboeking

Bepalen maat velgen en banden:

Steekmaat.nl
Hier kun je eenvoudigweg je merk en type invoeren, vervolgens zie je:
- steek
- naafgat
- et waarde (naaf v/d auto)
Uiteraard zouden velgen kunnen passen die meer dan 5mm van de ET waarde van de auto afwijken, dit kun je via internet herleiden voia onder andere forums en websites. Echter aan deze informatie die elders gevonden wordt kunnen geen rechten aan ontleend worden, dat geschied geheel op eigen risico.

Nederland
De APK keuring stelt eisen aan de maat van de banden. Deze moeten geschikt zijn voor de auto en aan dezelfde as moeten gelijke banden zitten. Met andere woorden, de APK keuringeisen zijn dat linksvoor en rechtsvoor van de auto, dezelfde maat band zit. Daarnaast mogen banden niet meer dan 3 centimeter uitsteken buiten de spatborden. Verschillende wielen aan de vooras en achteras mag wel. Dit mag zowel een andere maat band zijn als een andere maat velg. http://www.apkkeuringseisen.nl/apkkeuring/apk-keuringseisen-voor-wielen/ Let op bij het bestellen of de J waarde breedte van een velg wel onder uw auto past.
Meer info: www.rdw.nl en www.apkkeuringseisen.nl
www.apkkeuringseisen.nl/apk-keuringseisen-velgen
www.apkkeuringseisen.nl/apkkeuring/apk-keuringseisen-voor-wielen

Belgie
Zie goca.be