Welkom bij Wheelkingz

We zijn een team van auto fanatiekelingen uit Nederland. We hebben een passie voor auto's, het personaliseren van een auto is super, wij laten je auto uit de massa springen! 
Onze eigen auto's springen er ook uit, we gebruiken alleen originele producten en kwaliteitsproducten van hoge kwaliteit om de veiligheid te waarborgen naast een strakke afwerking van de auto's.
Veel bedrijven verkopen Chinese gegoten aluminium velgen en spacers, wat absoluut niet veilig is, let goed op wat je koopt. 

Passen velgen die u op onze site gezien heeft niet onder uw auto? Wellicht kunnen wij ervoor zorgen dat ze wel onder uw auto passen!
Met adapters kunnen de steek en ET waarde aangepast worden zodat een set velgen onder meerdere auto's kan passen. 
Andere accessoires kunnen we ook leveren, detailing, carwrapping, tuning, etc. informeert u gerust naar de mogelijkheden.

LET OP! Wij bestellen alles per order, wij hanteren nog geen grote eigen voorraad, we hebben in de showroom diverse sets op voorraad en om te bezichtingen om een gedegen keuze te maken.
Zoekt u velgen en hetgeen wat u zoekt staat er nog niet bij, stuur ons een mail en wellicht kunnen we de set velgen die u zoekt leveren. Wilt u meer informatie? Wilt u dealer worden van Wheelkingz? neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Prijzen van de Dollar en Pond verschillen van dag tot dag, dit is lastig constant bij te houden voor alles wat er in de webshop staat, staat er iets nog niet in, neem zeker contact met ons op. Neem altijd eerst contact met ons op alvorens u een set velgen wilt bestellen!

Wegens Brexit zijn de merken die uit het Verenigd Koninkrijk komen 25% duurder in verband met de per 1 januari 2021 geldende regels i.v.m. invoerrechten, de prijzen zijn nog niet allemaal aangepast van deze merken!

Team Wheelkingz